Er is ingebroken via mijn raam

Schade aan het kozijn?

Afhankelijk van de methode die de inbreker heeft gehanteerd, is er op één of meerdere plekken schade. Als er een koevoet is gebruikt om een raam open te breken, is er vaak schade aan het houtwerk van het raam en het kozijn. Dan is een timmerman nodig om de zwaardere schade te herstellen, of een schilder, die kan bij-plamuren en afwerken naar de oude staat. Heeft u een timmerman nodig omdat uw raam resp. kozijn zwaar is beschadigd, klik dan hier, voor bedrijven in uw buurt die u daarbij kunnen helpen. U hoeft alleen uw postcode in te vullen en de afstand in km waarbinnen u dat bedrijf wilt vinden. Heeft u alleen een schilder nodig, klik dan hier.

Nieuw slot nodig?

In veel gevallen is alleen het slot onbruikbaar gemaakt en moet er een nieuwe geplaatst worden. Klik dan hier, voor bedrijven in uw buurt die u daarbij kunnen helpen. U hoeft alleen uw postcode in te vullen en de afstand in km waarbinnen u dat bedrijf wilt vinden.

Nieuw glas nodig?

Soms is een glaszetter (of een schilder) nodig als de ruit beschadigd of ingeslagen is. Klik dan hier, voor bedrijven in uw buurt die u daarbij kunnen helpen. U hoeft alleen uw postcode in te vullen en de afstand in km waarbinnen u dat bedrijf wilt vinden.