Hoe beveilig ik beter… veiligheidscilinder

SKG veiligheidscilinder

Voor uw buitendeur is het belangrijk om te kiezen voor een veiligheidscilinder. Een veiligheidscilinder kunt u herkennen aan het SKG-keurmerk. Een SKG**® gecertificeerde veiligheidscilinder is beveiligd tegen o.a. uitboren. Veiligheidscilinders met SKG***® keurmerk bieden bovendien bescherming tegen de veelvoorkomende inbraakmethode cilindertrekken.

De voordelen van een veiligheidscilinder ten opzichte van een normale cilinder zijn:
Een veiligheidscilinder is voorzien van aftastbeveiliging en voorkomt het manipuleren van de cilinder.

-Een veiligheidscilinder heeft een gehard stalen lift (boorbelemmering) en zorgt ervoor dat boorpogingen afketsen (alleen bij SKG** en SKG*** cilinders).

-Een SKG*** veiligheidscilinder is beschermd tegen de inbraakmethode cilindertrekken.

-Een veiligheidscilinder wordt meegeleverd met een sleutelcertificaat die u nodig heeft voor het nabestellen van originele sleutels en cilinders.

-Voor extra veiligheid kiest u voor veiligheidscilinders met patent. Dit biedt u bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels. Alleen de eigenaar kan extra cilinders en/of originele sleutels bijbestellen op vertoon van het bijgeleverde certificaat.

TIP: Wilt u uw cilinders vervangen? Vraag dan naar gelijksluitende cilinders, dan heeft u aan 1 sleutel genoeg om alle sloten te openen.