fbpx

Insteekslot

Een SKG-veiligheidsslot is stevig en moeilijk te manipuleren.
Hoe beveilig ik beter mijn voordeur veiligheidsslot

Oplegslot (op de deur geschroefd)

Een oplegslot met SKG-certificering is veilig. Aan de buitenzijde adviseren wij een speciale anti-cilindertrek-rozet.
Hoe beveilig ik beter mijn voordeur veiligheidsslot

Driepuntsluiting

Een driepuntsluiting is een slot dat de deur op drie punten afsluit. Dit is praktischer dan een apart hoofd- en bijzetslot. Kies een meerpuntsluiting met de hoogste inbraakwerendheid (SKG***). We adviseren om de montage door een professional te laten uitvoeren, omdat in de zijkant van de deur en in het kozijn grote gaten moeten worden gefreesd.

Zelfsluitende sloten

Er zijn sloten met een slimme zelfvergrendeling waarbij de nachtschoot altijd automatisch in het slot valt. Als u de voordeur achter u dichttrekt, heeft altijd weer een sleutel nodig om binnen te komen, en dat is hier ook zo. Echter met een zelfsluitend slot hoeft u de deur dus nooit meer met de sleutel op slot te draaien. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om vanaf de buitenzijde de deur open te flipperen met een pasje, of stukje plastic, omdat de deur altijd op slot zit.

Slimme sloten

Er zijn tegenwoordig slimme deuroplossingen waarbij u helemaal geen sleutel meer nodig heeft. U opent uw voordeur gewoon met een afstandsbediening of, nog slimmer, met uw eigen smartphone. Het slimme deel van het slot is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorcilinder bevindt zich namelijk aan de binnenzijde (het veilige gedeelte). Aan de buitenzijde zit een mechanische SKG*** veiligheidscilinder, die ook nog met een sleutel te openen is.