• NIPW

Nemef actie Nationale Inbraakpreventie weken 2020

Nemef actie Nationale Inbraakpreventie weken 2020 Gratis slimme WiFi binnencamera van Yale bij aankoop van Nemef veiligheidsproducten met SKG®-keurmerk.

Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken heeft Nemef een leuke consumentenactie opgezet. Koopt u tussen 1 mei en 30 juni 2020 voor minstens € 125 (incl. BTW) aan Nemef veiligheidsproducten met SKG®-keurmerk dan ontvangt u een gratis Yale Smart Home WiFi binnencamera 720p t.w.v. € 59. Altijd iemand thuis! Met de slimme binnencamera van Yale weet u precies wat zich thuis afspeelt, ook als u er niet bent. Handig voor als u even de deur uit bent! Daarnaast ziet u wie er als eerste thuiskomt, kunt u gesprekken voeren met iemand in uw woonkamer of houd u uw huisdier in de gaten via de Yale View app. Handig en wel zo veilig! En als er iets niet pluis is, ontvangt u direct een melding op uw smartphone! Doe mee met de actie en upload uw aankoopbon! Wanneer u tussen 1 mei 2020 en 30 juni 2020 voor minimaal € 125 aan veiligheidsproducten van Nemef met SKG®-keurmerk aanschaft, upload dan snel uw aankoopbon op de speciale actiepagina www.nemef.nl/actie en ontvang gratis en voor niets een Yale Smart Home WiFi binnencamera 720p t.w.v. € 59. Wilt u uw aankoopbon liever appen naar de customer service afdeling van Nemef? Dit doet u naar telefoonnummer 06-30074137. Let op: Vergeet dan niet uw adresgegevens en mailadres bij de actie te vermelden! Voor meer informatie over deze actie(voorwaarden) verwijzen wij u graag naar www.nemef.nl/actie. De actie loopt van 1 mei 2020 tot 1 juli 2020. U kunt uw aankoopbon tot en met 31 juli 2020 uploaden. Doet u al mee?

23 keer bekeken

Is uw woning al 100% inbraakproof?

Download de app

en doe de check!