• NIPW

Yale actie voor de Nationale Inbraakpreventie Weken

Bijgewerkt: 5 nov 2019

Ontvang nu een gratis accessoire bij aankoop van een Yale Smart Home alarmsysteem

Raamsdonkveer, november 2019

Een alarmsysteem kan inbrekers behoorlijk afschrikken. Vooral tijdens de donkere dagen! Met de Yale alarmsystemen kunt u op afstand beelden bekijken van uw huis of direct een gratis melding op uw smartphone ontvangen zodra het alarm afgaat.

Met een Smart Home alarmsysteem heeft u de volledige controle over de beveiliging van uw huis.

Actie

· Bij aankoop van een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i ontvangt u een gratis afstandsbediening t.w.v. € 35

· Bij aankoop van een Yale Smart Home alarmsysteem SR-3200i ontvangt u een gratis rookmelder t.w.v. € 49,20

Periode De actie loopt van 1 november 2019 tot en met 31 december 2019. U kunt uw gratis afstandsbediening of rookmelder claimen tot 1 februari 2020.

Hoe werkt het? Wanneer u in november of december 2019 een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i of SR-3200i aanschaft, ontvangt u een gratis afstandsbediening of rookmelder. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u uw gegevens en de aankoopbon te uploaden op de Yale actiepagina: www.yalelock.nl/nipwactie Hier treft u tevens meer informatie en de actievoorwaarden aan.

Laat u niet verrassen en schrik inbrekers af!

11 keer bekeken

Is uw woning al 100% inbraakproof?

Download de app

en doe de check!