Schuifpui

Die vaak wat grote en logge deuren lijken zo inbraakveilig, maar dat zijn ze in veel gevallen juist niet. Een bezemsteel tussen deur en kozijn lijkt voor velen de oplossing te zijn om deze plaats te beveiligen. Het is voor een beetje slimme inbreker niet voldoende. 

 

Hoe stevig en solide een schuifpui er ook uitziet, de inbraakveiligheid laat vaak te wensen over. Het enkelvoudige slot is vaak niet voldoende veilig en inbrekers profiteren daar graag van. Ze breken het slot met gemak open en tillen de pui uit de rails. Ook de eerder genoemde bezemsteel in de rails is niet voldoende. Inbrekers boren een gaatje in de pui en wippen hem er razendsnel uit.

Meer informatie?

We geven veel informatie op deze website. Mogelijk is niet alle informatie in uw situatie van toepassing. Daarvoor hebben we een app ontwikkeld, waarmee u aan de hand van foto’s stap voor stap kunt bekijken welke beveiliging u nu heeft en of deze voldoet.

Voor het goed beveiligen van een schuifdeur tegen inbraak adviseren wij het gebruik van twee oplegslotjes, in combinatie met een stalen schuifpuibeveiliging met slot.

Is jouw huis al 100% inbraakproof?

Download de app en doe de check!

Wilt u direct meer informatie ontvangen over het beveiligen van uw ramen? Dan kunt u contact opnemen met Nemef, een partner van onze stichting. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur via onderstaande telefoonnummers.

Whatsapp logo.png

Is uw woning al 100% inbraakproof?

Download de app

en doe de check!

Volg ons!

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn

Contact

info@stichtingnipw.nl

033 455 8778

Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken

De Brand 10 – 1e etage

3823 LH Amersfoort

KVK 60895527
 

Logo NIPW schild.png